Slide Suka Suka Indonesische Specialiteiten AUTHENTIEK LEKKER

Afhalen bij Suka Suka

Indonesisch eten bestellen en afhalen bij Suka Suka is een fluitje van een cent!

Keizersdijk 1, 4941GC Raamsdonksveer
Varkensmarkt 1, 4101CK Culemborg

Hoe werkt
bestellen &
afhalen?

Afhalen Indonesisch eten
Indonesisch eten bestellen
Afhalen bij Suka Suka

Telefonische afhaal bestellingen kunnen worden geaccepteerd tot een half uur voor sluitingstijd en tot 15 minuten na sluitingstijd opgehaald worden.

Voor onze plastic zakken boven een dikte van 15Mu bereken wij een meerprijs van €0.10. Deze wordt automatisch verwerkt in onze verpakkingsprijs.

WE VERWARMEN IN DE WINKEL GEEN GERECHTEN IN LOSSE BAKJES!

Onze gerechten worden gekoeld bewaard en gepresenteerd.
Met behulp van onze bereidingsinstructies en een oven/magnetron zet je in no time een heerlijke rijsttafel of menu op tafel.

Terwijl de gerechten warm worden komt u alvast in de stemming en kunt u de gerechten die niet verwarmd hoeven te worden in kommen of schaaltjes plaatsen om te serveren en zorgen dat de tafel gedekt is en de drank koud staat zonder dat u om hoef te kijken naar de oven.

Wilt u de los bestelde gerechten met behulp van een magnetron verwarmen dan kunt u het beste de gerechten eerst op een bord of schaal plaatsen (a la rames) en binnen 4 minuten in de magnetron verwarmen op het moment dat het u het beste uitkomt.

Zo simpel is het!

WAT KUNNEN WIJ IN DE WINKEL WEL VERWARMEN VOOR U?

Alle menu’s in onze goed isolerende BIO menuboxen zoals:

  • Rames, Tjampoer, Oosterse maaltijdbox, Saté menu, Saté komplit, Menu anak, Lontong sayur. (4 minuten wachttijd)

Alle snacks zoals:

  • Samosa (125 gr), Pastei, Risolles, Loempia kecil, Samosa kecil, Pisang goreng (10 minuten wachttijd
  • Lemper en Dadar Gulung (2 minuten wachttijd)

Informatie over bestellen en afhalen:

Suka Suka wil de klanten kunnen garanderen hun bestelde gerechten op z’n best te mogen ontvangen en dat zonder lang te moeten wachten. Voor onze klanten die graag in de winkel bestellen staan wij ter beschikking en voor hen die liever vooraf bestellen en afhalen om de wachttijd te verkorten hebben wij een simpel bestelsysteem waardoor bestellen een fluitje van een cent is.

Suka Suka heeft veel keuze mogelijkheden waardoor wij persoonlijk contact tijdens het bestellen prefereren i.p.v. met een online bestelsysteem te werken zodat wij kunnen adviseren waardoor u niets over het hoofd ziet en u kunt corrigeren als er onverhoopt een gerecht niet voorradig zou zijn.

Onze gerechten worden gekoeld gepresenteerd waardoor u in feite op elk moment van de dag die u uitkomt tijdens de openingstijden af kunt halen. Het kan echter druk zijn met bestellingen en afhalen tussen 17.00 en 19.00 waardoor het gewenst is dat u rekening houd met wat langere wachttijden in de winkel en het gereedmaken van uw bestellingen.

Geef uw bestellingen tijdig aan het moment van afhalen door (zeker als u de bestelling warm wilt hebben), dan kunnen wij zorgen dat uw bestelling op de door u gewenste en afgesproken tijd klaar staat.

Ruim voortijdig bestellen (kan ook de dag vooraf) om af te kunnen halen wanneer het u uitkomt, is handig en voorkomt lange wachttijden tijdens het afhalen en is een must voor grote groepen personen of volumineuze gerechten.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530(Raamsdonksveer) 06 2168 4721(Culemborg)

Menu