MENUTOPPERS
IN DE OVEN (enkel de suikerriet verpakking)
OPTIE 1:
- Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
- Zet de menutopper met deksel dicht al dan niet gestapeld in de oven voor 25 minuten.
- Neem na 25 minuten de schalen uit de oven en serveer de gerechten direct of schep over in uw mooiste servies.
Gebruikt u een heteluchtoven dan de temperatuur 20 graden Celsius lager instellen.
IN DE MAGNETRON
OPTIE 1:
- Stel de magnetron in op 800 watt
- Rames of Rames speciaal, Verwarm in 4 minuten
- Sate schotel, verwarm in 3 minuten
- Oosterse maaltijdbox, verwarm in 2 minuten
- Sayur lontong, lift tipje van de deksel en verwarm in fase tot gewenste temperatuur, beter is om het gerecht over te doen in een diep bord, “a la rames”.
OPTIE 2 (a la rames):
- Neem een groot bord of diepe schaal (Lontong sayur) die in uw magnetron past en verdeel de gerechten over het bord of de schaal.
- Dek het bord/schaal af met magnetron folie of vochtig keukenpapier en verwarm in dezelfde tijd als vermeld bij optie 1.
- Serveer de koude bijgerechten er los bij of strooi over de gerechten.
RIJSTTAFELS & LOSSE GERECHTEN
IN DE OVEN
OPTIE 1:
- Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
- Zet de schalen al dan niet gestapeld in de oven voor 25 minuten. Verwijder de folie niet!
- Kom alvast in de stemming en doe de gerechten die niet verwarmd hoeven te worden in schaaltjes om te presenteren.
- Neem na 25 minuten de schalen uit de oven en haal het folie er af en serveer de gerechten direct of in uw mooiste servies.
OPTIE 2 (a la rames):
- Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
- Neem een groot bord of diepe schaal en verdeel de losse gerechten die verwarmd mogen worden over het bord of de schaal.
- Dek het bord/schaal goed af met aluminiumfolie en verwarm die samen met een kop water in de oven voor 25 minuten.
- Serveer na verwarmen de koude bijgerechten er los bij of strooi het over de verwarmde gerechten
Gebruikt u een heteluchtoven dan de temperatuur 20 graden Celsius lager instellen.
MAGNETRON (niet voor rijsttafels)
OPTIE 1:
- Stel de magnetron in op 800 watt en prik enkele gaatjes in de folie.
- Afhankelijk van volume en gerecht in verpakking geleidelijk opwarmen tot gewenste temperatuur. per gerecht nooit langer dan 1 minuut verwarmen. (4 gerechten tegelijk is dan ca 4 minuten)
Gebruik voor een groot volume of een rijsttafel bij voorkeur de oven.
OPTIE 2 (a la rames):
- Neem een groot bord/schaal die in uw magnetron past en verdeel de losse gerechten die verwarmd mogen worden over het bord of de schaal.
- Dek het bord/schaal af met magnetron folie of vochtig keukenpapier en verwarm in 4 minuten.
- Serveer de koude bijgerechten er los bij of strooi over de gerechten.
Eet smakelijk!
HOUDBAARHEID
Alle gerechten zijn zeker 2 dagen houdbaar in de koelkast < 7º C.