Hoe onze gerechten simpel te verwarmen

De heerlijkste Indonesische gerechten in no time thuis op tafel!

Rijsttafel: Al onze gerechten voor de rijsttafel zijn los verpakt en voorzien van een benaming met kleurcode, allergenen informatie en bereiding instructie. Door middel van de benaming met kleurcode weet je welke gerechten warm geserveerd en koud geserveerd worden.

Rijsttafels worden geleverd met een brochure waarop de bereidingsinstructies en QR code allergenenkaart vermeld staan.

Menutoppers: Menutoppers (met uitzondering van “lontong sayur”) zijn verpakt in een maaltijd box van suikerriet of wokbeker van wit karton.

Super simpel.

MENUTOPPERS

IN DE OVEN (enkel de suikerriet verpakking)

OPTIE 1:

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Zet de menutopper met deksel dicht al dan niet gestapeld in de oven voor 25 minuten.
  3. Neem na 25 minuten de schalen uit de oven en serveer de gerechten direct of schep over in uw mooiste servies.

Gebruikt u een heteluchtoven dan de temperatuur 20 graden Celsius lager instellen.

IN DE MAGNETRON

OPTIE 1:

  1. Stel de magnetron in op 800 watt
  2. Rames of Rames speciaal, Verwarm in 4 minuten
  3. Sate schotel, verwarm in 3 minuten
  4. Oosterse maaltijdbox, verwarm in 2 minuten
  5. Sayur lontong, lift tipje van de deksel en verwarm in fase tot gewenste temperatuur, beter is om het gerecht over te doen in een diep bord, “a la rames”.

OPTIE 2 (a la rames):

  1. Neem een groot bord of diepe schaal (Lontong sayur) die in uw magnetron past en verdeel de gerechten over het bord of de schaal.
  2. Dek het bord/schaal af met magnetron folie of vochtig keukenpapier en verwarm in dezelfde tijd als vermeld bij optie 1.
  3. Serveer de koude bijgerechten er los bij of strooi over de gerechten.

 

RIJSTTAFELS & LOSSE GERECHTEN

IN DE OVEN

OPTIE 1:

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Zet de schalen al dan niet gestapeld in de oven voor 25 minuten. Verwijder de folie niet!
  3. Kom alvast in de stemming en doe de gerechten die niet verwarmd hoeven te worden in schaaltjes om te presenteren.
  4. Neem na 25 minuten de schalen uit de oven en haal het folie er af en serveer de gerechten direct of in uw mooiste servies.

OPTIE 2 (a la rames):

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Neem een groot bord of diepe schaal en verdeel de losse gerechten die verwarmd mogen worden over het bord of de schaal.
  3. Dek het bord/schaal goed af met aluminiumfolie en verwarm die samen met een kop water in de oven voor 25 minuten.
  4. Serveer na verwarmen de koude bijgerechten er los bij of strooi het over de verwarmde gerechten

Gebruikt u een heteluchtoven dan de temperatuur 20 graden Celsius lager instellen.

MAGNETRON (niet voor rijsttafels)

OPTIE 1:

  1. Stel de magnetron in op 800 watt en prik enkele gaatjes in de folie.
  2. Afhankelijk van volume en gerecht in verpakking geleidelijk opwarmen tot gewenste temperatuur. per gerecht nooit langer dan 1 minuut verwarmen. (4 gerechten tegelijk is dan ca 4 minuten)
    Gebruik voor een groot volume of een rijsttafel bij voorkeur de oven.

OPTIE 2 (a la rames):

  1. Neem een groot bord/schaal die in uw magnetron past en verdeel de losse gerechten die verwarmd mogen worden over het bord of de schaal.
  2. Dek het bord/schaal af met magnetron folie of vochtig keukenpapier en verwarm in 4 minuten.
  3. Serveer de koude bijgerechten er los bij of strooi over de gerechten.

Eet smakelijk!

 

HOUDBAARHEID
Alle gerechten zijn zeker 2 dagen houdbaar in de koelkast < 7º C.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530