Slide Suka Suka Indonesische Specialiteiten AUTHENTIEK LEKKER

Instructies om onze gerechten te bereiden

De heerlijkste Indonesische gerechten in no time thuis op tafel!

Lees de instructie rustig door om te lezen hoe je in een handomdraai de culinaire gerechten op tafel zet!

Super simpel.

IN DE OVEN

OPTIE 1: LOSSE GERECHTEN (rijsttafel)

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Zet de gerechten om in uw mooiste ovenvaste kommen/schalen en dek ze af met aluminium folie.
  3. Zet de kommen/schalen samen met een kop water in de oven voor 25 minuten.
  4. Kom alvast in de stemming en doe de gerechten die niet verwarmd hoeven te worden in kommen of schaaltjes om te serveren.
  5. Neem met behulp van een lap de kommen/schalen na 25 minuten uit de oven en haal het folie er af en serveer de gerechten.

OPTIE 2: LOSSE GERECHTEN (a la Rames)

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Neem een groot bord of schaal en verdeel de losse gerechten die verwarmd mogen worden over het bord of de schaal.
  3. Dek het bord/schaal goed af met aluminiumfolie en verwarm die samen met een kop water in de oven voor 25 minuten.
  4. Serveer na verwarmen de koude bijgerechten er los bij of strooi het over de verwarmde gerechten

OPTIE 3: BOXEN VAN RIETSUIKER (menu boxen – losse gerechten)

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
  2. Plaats de gesloten boxen samen met een kom water in de oven voor 25 minuten.
  3. Serveer na verwarmen de koude bijgerechten er los bij of strooi het over de verwarmde gerechten.

Gebruikt u een hete luchtoven dan de temperatuur 20 graden Celsius lager instellen Gebruikt u een stoomoven en wilt u de gerechten regenereren dan dekt u de gerechten niet af. Verwarm de gerechten op in 25 minuten op de door u gewenste regenereerfunctie (100 C˚).

SNACKS (ontdooid)

Pastei – Samosa (125 gram) – Risolles – Loempia kecil – Samosa kecil – Pisang goreng, in een voorverwarmde oven (airfryer) op 175 graden Celsius in 10 minuten verwarmen.

Dadar Gulung – Lemper in verpakking 2x 30 seconden (omdraaien) opwarmen op 700 watt in magnetron of 10-15 minuten stomen in stoompan of stoomoven.

Eet smakelijk!

 

IN DE MAGNETRON

LOSSE GERECHTEN

  1. Stel de magnetron in op 700 watt
  2. Afhankelijk van volume en gerecht in verpakking geleidelijk opwarmen tot gewenste temperatuur. (gebruik voor een rijsttafel bij voorkeur de oven)

LOSSE GERECHTEN (a la rames)

  1. Neem een groot bord/schaal die in uw magnetron past en verdeel de losse gerechten die verwarmd mogen worden over het bord of de schaal.
  2. Dek het bord/schaal af met magnetron folie of vochtig keukenpapier en verwarm in 4 minuten.
  3. Serveer de koude bijgerechten er los bij of strooi over de gerechten.

MENU BOX RAMES (traditioneel of speciaal)

Plaats de box met gesloten deksel in de magnetron, stel de magnetron in op 700 watt en verwarm in 4 minuten.
(TIP. Saté stokje in de laatste minuut pas in box toevoegen)

MENU BOX TJAMPOER

Plaats de box met gesloten deksel in de magnetron, stel de magnetron in op 700 watt en verwarm in 3 minuten.

MENU SCHOTEL SATÉ

  1. Plaats de box (zonder saus kacang – acar en gebakken uitjes) met gesloten deksel in de magnetron stel de magnetron in op 700 watt en verwarm in 2 minuten.
  2. (TIP. Saté stokje in de laatste minuut pas in box toevoegen)
  3. Saus kacang met gelift deksel in 20 seconden op 700 watt verwarmen en even doorroeren.
  4. Serveer de koude bijgerechten of saus er los bij of strooi over de gerechten.

OOSTERSE MAALTIJDBOX 750ML

Plaats de oosterse maaltijdbox met gesloten deksel in de magnetron, stel de magnetron in op 700 watt en verwarm in 2 minuten.

MENU ANAK

  1. Plaats de box (zonder saus kacang) met gesloten deksel in de magnetron stel de magnetron in op 700 watt en verwarm in 2 minuten. (TIP. Saté in de laatste minuut pas in box toevoegen)
  2. Saus kacang met gelift deksel in 20 seconden op 700 watt verwarmen en even doorroeren.

LONTONG SAYUR

Plaats de box met gelift deksel in de magnetron, stel de magnetron in op 700 watt en verwarm in 2.5 minuten.

Eet smakelijk!

 

HOUDBAARHEID
Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast(3-7 graden).
Niet alle producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530(Raamsdonksveer) 06 2168 4721(Culemborg)

Menu