Slide Suka Suka Indonesische Specialiteiten AUTHENTIEK LEKKER

Bestellen en afhalen bij Suka Suka

Indonesisch eten bestellen en afhalen bij Suka Suka is een fluitje van een cent en altijd op tijd.

Hoe werkt
bestellen & afhalen?

Indonesisch eten bestellen
Indonesisch eten bestellen
Indonesisch eten bestellen

Informatie over bestellen en afhalen:

Suka Suka wil de klanten kunnen garanderen de bestelde gerechten op z’n best te mogen ontvangen en dat zonder lang te moeten wachten.
Voor onze klanten die in de winkel willen bestellen staan wij graag ter beschikking en voor de klanten die vooraf hun gerechten bestellen hebben wij een simpel bestelsysteem en afhaalhoek waardoor bestellen een fluitje van een cent is met minimale wachttijden. We kunnen de menu gerechten op verzoek verwarmen terwijl u wacht.

Voortijdig bestellen (kan ook de dag vooraf) om af te kunnen halen wanneer het u uitkomt is handig, voorkomt wachttijden en is een must voor grote groepen personen of volumineuze gerechten.

Geeft u uw bestellingen minimaal een uur vooraf aan het moment van afhalen door, dan kunnen wij garanderen dat uw bestelling op tijd klaar staat.

Gekoeld of warm wanneer u het uitkomt? Lees meer….

Suka Suka heeft veel keuze mogelijkheden waardoor wij persoonlijk contact prefereren zodat wij u kunnen informeren en adviseren waardoor u niets over het hoofd ziet en of kan corrigeren als er onverhoopt een gerecht niet voorradig zou zijn.

Suka Suka behoud ten alle tijden het recht om een bestelling niet aan te nemen.

Voor onze plastic zakken boven een dikte van 15Mu bereken wij een meerprijs van €0.10. Deze wordt automatisch verwerkt in onze verpakkingsprijs.

Waarom wij niet bezorgen:

Er zijn heel goede redenen om te laten bezorgen, je wilt bijvoorbeeld je kind niet alleen laten maar omdat wij onze gerechten hoofdzakelijk gekoeld aanbieden waardoor je minder gebonden bent aan tijd en je toch kunt genieten op het moment dat voor jou het meest geschikt is, is die reden voor onze gerechten minder valide en laten we eerlijk zijn, de samenstelling wordt vaak niet beter van een wild ritje op een fiets of scooter.

Buiten de HACCP hygiene regels, risico’s en verantwoordelijkheid voor de vaak jonge “eigen” bezorger zijn er ook nog hoge kosten om bezorg bestellingen mogelijk te maken, denk dan bijvoorbeeld aan transport middelen, aansluitkosten voor online betaalmogelijkheden, niet transparante en betaalde ranking systemen, en belachelijk hoge commissies (tot 27%) voor de bezorgdiensten (zoals Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo) waardoor je eigenlijk geen gezonde business kunt hebben en dit gaat altijd ten koste van de klant, en dat is nu juist wat suka suka niet wil.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530(Raamsdonksveer) 06 2168 4721(Culemborg)

Menu