Slide Suka Suka Indonesische Specialiteiten AUTHENTIEK LEKKER

Suka Suka heeft er heel bewust voor gekozen om iedereen een mogelijkheid te bieden om betaalbaar te kunnen genieten van onze gezonde en lekkere gerechten, zonder daar te grote hoeveelheden voor te moeten bestellen.
U kunt bij ons in gewichtper portie of per stuk bestellen waardoor u de bestelling op uw eigen behoefte kunt samenstellen en verspilling tegen gaat.

Natuurlijk hebben wij ook menu’s voor de grote of kleine trek die u grotendeels naar eigen keuze kunt samenstellen.

Onze gerechten worden gekoeld gepresenteerd en worden na het bepalen van de gewenste gerechten en hoeveelheden, ingepakt in een magnetron geschikte verpakking. Na ontvangst kunt u de gerechten gemakkelijk verwarmen in een magnetron op 700 watt wanneer het u uitkomt.
Verwarmt u liever in de oven? Dan de gerechten omplaatsen in ovenschalen en samen met een kopje water in de oven 15 minuten op 140° verwarmen.

Wilt u de gerechten liever warm meenemen of meteen van genieten? Dat is geen
probleem als u een menu heeft besteld. Wij verwarmen die dan vooraf aan levering of consumptie in onze sfeervolle vestiging terwijl u wacht. Heeft u losse gerechten besteld dan is het handiger als u die zelf thuis verwarmt.

Kies uw favoriete gerechten op de Suka Suka menukaart uit de selectie aangeboden gerechten of samengestelde menu’s en bestel een gezonde en smakelijke, nasi rames, saté menu schotel, nasi tjampoer, lontong sajoer lodeh, handige wok beker (eventueel aangevuld naar keuze), kindermenu of een mix van de aangeboden gerechten per gewicht.

Smakelijk eten!

WIJ ZIJN
AUTHENTIEK LEKKER

Lees meer over ons…

Openingstijden

Raamsdonksveer
Woensdag: 12.00 – 19.30
Donderdag: 12.00 – 19.30
Vrijdag: 12.00 – 19.30
Zaterdag: 12.00 – 19.30
Zondag: 15.00 – 19.30

Openingstijden

Culemborg
Woensdag: 12.00 – 19.30
Donderdag: 12.00 – 19.30
Vrijdag: 12.00 – 19.30
Zaterdag: 12.00 – 19.30
Zondag: 15.00 – 19.30

Bij Suka Suka ben je een paar stappen verwijderd om heerlijk te kunnen genieten.

TIP! Rijst / Nasi / Mie verwarm je in de magnetron het beste op in fases onder vochtig keuken papier.

Suka Suka gebruikt pure ingrediënten om de gerechten authentiek te kunnen bereiden. Sommige gerechten kunnen daardoor een uitdaging zijn voor de Nederlandse smaak papillen.

Buiten de beknopte informatie die we per gerecht vermelden op deze menukaart, hebben we ook wat pictogrammen zodat u in een oogopslag kunt zien wat het karakter van een gerecht is.

Suka Suka menu pictogram
Pittig
Suka Suka menu pictogram
Vegetarisch
Suka Suka menu pictogram
Glutenvrij
Suka Suka menu pictogram
Bevat Varken

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530(Raamsdonksveer) 06 2168 4721(Culemborg)

Menu