Suka Suka

Ninik en Hans houden van het leven, en lekker eten is daar één belangrijk onderdeel van.

Ninik heeft als Javaanse schone uit een familie die over de Indonesische archipel is verspreid, gerechten uit alle streken van het Javaanse eiland en windrichtingen daarbuiten samen met die familieleden authentiek leren bereiden.

Hans houdt van lekker eten en het bereiden daarvan. Hij heeft tijdens zijn zwerftochten over de Indonesische archipel veel streekgerechten geproefd en uiteindelijk heeft Hans bij een van zijn favoriete restaurants op Bali, Ninik ontmoet en sindsdien delen ze hun passies.

Een gastronomische roes, culinaire kruisbestuiving of eeuwen oude geheime familie gerechten? Welnee joh, gewoon authentiek, vers en super lekker!


Visie

Gerechten authentiek en smaakvol bereiden met dagverse producten met voornamelijk direct uit Indonesie verkregen specerijen en pasta’s (bumbus) zodat iedereen er thuis van kan genieten.


Onze Vestiging

U bent welkom in onze vestiging

SUKA SUKA staat voor genieten en dit is dan ook waar wij met zijn allen ons uiterste best voor doen.

Ook flexitariërs, vegetariërs en veganisten kunnen hun hart ophalen bij ons. Bij Suka Suka bieden we namelijk veel smaakvolle Indonesische vegetarische gerechten aan.

Wij nodigen u graag uit om van de smaken van onze Indonesische gerechten te genieten en zien u graag in onze vestiging om uw keuze te maken of bezorgen met plezier de gerechten bij u thuis.

U bent van harte welkom.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530