Slide Suka Suka Indonesische Specialiteiten AUTHENTIEK LEKKER

Suka Suka

Ninik van de Donk-Yuliana en Hans van de Donk houden van het leven, en lekker eten is daar één belangrijk onderdeel van.

Ninik heeft als Javaanse schone uit een familie, waar lekker en gezond eten hoog in het vaandel staat, het authentiek bereiden van gerechten uit alle windrichtingen van het Javaanse eiland en daarbuiten met de paplepel ingegoten gekregen.
Hans houdt van lekker eten en het bereiden daarvan. Hij heeft tijdens zijn zwerftochten over de Indonesische archipel veel streekgerechten geproefd, zolang het met verse producten op een hygiënische plek werd bereid. Uiteindelijk kwam Hans bij het een restaurant waar hij Ninik heeft ontmoet en sindsdien delen ze hun passies.

Een gastronomische roes, culinaire kruisbestuiving of eeuwen oude geheime familie gerechten? Welnee joh, gewoon authentiek, vers en super lekker!


Visie

Gerechten authentiek en smaakvol bereiden van dagverse producten, Indonesische kruiden en specerijen zonder de kosten onnodig op te drijven zodat iedereen er van kan genieten.


Onze Vestiging

U bent welkom in onze vestigingen

Suka Suka betekend in feite “Genieten”.
Dit is dan ook waar wij met zijn allen ons uiterste best voor doen.

Ook flexitariërs, vegetariërs en veganisten kunnen hun hart ophalen bij ons. Bij Suka Suka bieden we namelijk veel smaakvolle Indonesische vegetarische gerechten en menu’s aan zoals onze Rames.

Wij nodigen u graag uit om van de smaken van onze Indonesische gerechten te genieten en geven u in onze vestiging graag persoonlijk advies om uw keuze te maken.

U bent van harte welkom.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via info@sukasuka.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. of bel ons op: 06 1539 5530(Raamsdonksveer) 06 2168 4721(Culemborg)

Menu